How to choose the right plastic surgeon?

Blog

How to choose the right plastic surgeon?

Choosing a plastic surgeon is not such an easy task, as there are many specialists in our country today. But how do we choose between them?

Hogyan találjuk meg a számunkra megfelelő szakorvost?

Milyen a „jó” plasztikai sebész?

Vegyük sorra azokat a tulajdonságokat, amelyek egy igazán elkötelezett plasztikai sebészt jellemeznek. Ha az Ön által kiszemelt orvosra többségében jellemzőek ezek a tulajdonságok, akkor bízhat benne, hogy jó kezekben lesz.

  1. Többféle technikában jártas
  2. A plasztikai műtéteknél többféle technika alkalmazása szükséges lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Azt, hogy az Ön esetében melyik technika lesz a legcélravezetőbb, csak olyan orvos tudja helyesen meghatározni, aki többféle műtéti típus elvégzésében jártas.

  3. Folyamatosan képzi magát
  4. A plasztikai sebészet folyamatosan és dinamikusan fejlődik, évről évre jelennek meg új eljárások, hatékonyabb kezelések. Ahhoz, hogy a legmodernebb kezelést biztosítsuk a pácienseink számára, fontos a folyamatos továbbképzés.

  5. Szakmai önéletrajz
  6. Egy operatív szakmában dolgozó orvos esetében elengedhetetlen a megfelelő szakképzés, műtéti rutin, illetve szakszervezetek ( MPHEST, azaz a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság; ISAPS, azaz International Society of Aesthetic Plastic Surgery,...) által szervezett kongresszusokon, tanfolyamokon való részvétel.

  7. Szimpatikus
  8. Minden ember más és más, éppen ezért nem lehet mindenkinek minden orvos szimpatikus. A szimpátia egy plasztikai sebész esetében nagyon fontos. Ha nincs meg az összhang, akkor a páciens is feszültebben, bizalmatlanabbul áll egy műtét elé. Az orvos és a páciens team-munkában éri el a kívánt végeredményt.

+1 Tipp

Egy konzultáció során a páciens közvetlen benyomást kaphat az orvos szaktudásáról, hozzáállásáról!

Konzultációs időpont foglalásához lépjen velünk kapcsolatba!

Blog posts

Blog

Breast implant information

Modern breast implants contain the highest quality cross-linked silicone gel. Thanks to the texture of the gel, even if the implant is cut in half, it will not lose its shape or form. The manufactured gel has a so-called „memory”, which means that after any pressure or shape change, it returns to its original shape.

Blog

Causes and treatment of bags under the eyes

The formation of „baggy”, edematous seyes is most often the result of natural aging, but it can also be a sign of some diseases. So let's take a look at what the formation of „bag” eyes can be traced back to.

Blog

How to choose the right plastic surgeon?

Choosing a plastic surgeon is not such an easy task, as there are many specialists in our country today. But how do we choose between them?