Hogyan válasszon plasztikai sebészt?

Blog

Hogyan válasszon plasztikai sebészt?

A plasztikai sebészt kiválasztani nem is olyan egyszerű feladat, hiszen ma már rengeteg szakember található hazánkban is. De hogyan is válasszunk közülük?

Hogyan találjuk meg a számunkra megfelelő szakorvost?

Milyen a „jó” plasztikai sebész?

Vegyük sorra azokat a tulajdonságokat, amelyek egy igazán elkötelezett plasztikai sebészt jellemeznek. Ha az Ön által kiszemelt orvosra többségében jellemzőek ezek a tulajdonságok, akkor bízhat benne, hogy jó kezekben lesz.

  1. Többféle technikában jártas
  2. A plasztikai műtéteknél többféle technika alkalmazása szükséges lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Azt, hogy az Ön esetében melyik technika lesz a legcélravezetőbb, csak olyan orvos tudja helyesen meghatározni, aki többféle műtéti típus elvégzésében jártas.

  3. Folyamatosan képzi magát
  4. A plasztikai sebészet folyamatosan és dinamikusan fejlődik, évről évre jelennek meg új eljárások, hatékonyabb kezelések. Ahhoz, hogy a legmodernebb kezelést biztosítsuk a pácienseink számára, fontos a folyamatos továbbképzés.

  5. Szakmai önéletrajz
  6. Egy operatív szakmában dolgozó orvos esetében elengedhetetlen a megfelelő szakképzés, műtéti rutin, illetve szakszervezetek ( MPHEST, azaz a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság; ISAPS, azaz International Society of Aesthetic Plastic Surgery,...) által szervezett kongresszusokon, tanfolyamokon való részvétel.

  7. Szimpatikus
  8. Minden ember más és más, éppen ezért nem lehet mindenkinek minden orvos szimpatikus. A szimpátia egy plasztikai sebész esetében nagyon fontos. Ha nincs meg az összhang, akkor a páciens is feszültebben, bizalmatlanabbul áll egy műtét elé. Az orvos és a páciens team-munkában éri el a kívánt végeredményt.

+1 Tipp

Egy konzultáció során a páciens közvetlen benyomást kaphat az orvos szaktudásáról, hozzáállásáról!

Konzultációs időpontfoglalásához lépjen velünk kapcsolatba!

Blogbejegyzéseink

Blog

Mellimplantátum tájékoztató

A modern emlő implantátumok a legjobb minőségű keresztkötésű szilikon gélt tartalmazzák. A gél állagának köszönhetően, ha az implantátumot ketté vágjuk, akkor sem veszíti el formáját, illetve alakját. A gyártott gélnek van egy úgynevezett „memóriája”, ami azt jelenti, hogy bármilyen nyomás vagy alakváltoztatás után, visszatér az eredeti formájához.

Blog

Szem alatti táskák okai és kezelése

A „táskás”, ödémás szem kialakulása legtöbbször a természetes öregedés következménye, de lehet néhány betegség jele is. Vegyük tehát sorra mire is vezethető vissza a „táskás” szem kialakulása.

Blog

Hogyan válasszon plasztikai sebészt?

A plasztikai sebészt kiválasztani nem is olyan egyszerű feladat, hiszen ma már rengeteg szakember található hazánkban is. De hogyan is válasszunk közülük?