Rólunk

Üdvözlöm, Dr. Illéssy Rudolf, plasztikai sebész vagyok!

Plasztikai sebészként elsődleges célom, hogy a hozzám forduló pácienseket tájékoztassam az elvárásaiknak megfelelő, reális lehetőségeikről, majd ezeket a legmagasabb szakmai színvonalon valósítsam meg. 

Napról-napra bővül az esztétikai, illetve a plasztikai sebészeti tudástár, új módszerek, beavatkozások jelennek meg. Kihívásnak tekintem, hogy lépést tartsak az esztétika, illetve a plasztikai sebészet modern eljárásaival, és azokat a klasszikus sebészet alapelveivel ötvözzem. Ennek érdekében számos hazai és külföldi szakmai kongresszuson veszek részt.

About

Szakmai önéletrajz

Egyetemi tanulmányaimat 2008-ban fejeztem be a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem el dolgozni, az Általános Sebészeti szakvizsgámat 2014-ben szereztem meg. 2017-ben kezdtem meg a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának Plasztikai- és Égéssebészeti Osztályán a plasztikai sebészeti gyakorlatomat, majd 2020-ban sikeres Plasztikai- és Égéssebészeti szakvizsgát tettem. Számos hazai, és több külföldi sebészeti, illetve plasztikai sebészeti továbbképzésen és konferencián vettem részt mind hallgatóként, mind előadóként. A Magyar Sebészeti Társaság (MST), illetve a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Társaság (ISAPS) aktív tagja vagyok. Jelenleg a Jósa András Oktató Kórház Sebészeti Osztályán dolgozom plasztikai sebész szakorvosként, valamint a Dr. Illessy Aesthetic Clinic exklúzív klinikán a magánpraxisomban végzek esztétikai kezeléseket és plasztikai rekonstrukciós műtéteket.

A Klinikáról

A klinikánkon pácienseink exkluzív környezetben számos szolgáltatás közül választhatnak. Ilyenek például a különféle plasztikai beavatkozások, az orvos-esztétikai és orvos-kozmetológiai kezelések, valamint a manapság nagy népszerűségnek örvendő végleges szőrtelenítés.

Számomra rendkívül fontos a minőség és a kedves pácienseim elégedettsége, ezért a kezelések során kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozom!

Minden esztétikai kezelést egy személyes konzultáció előz meg, melynek során a páciens felvilágosítást kap a kezelések akár kombinált lehetőségeiről, illetve a kezelésekkel járó előnyökről, lehetséges szövődményekről.