Végleges szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés - Lézeres szőrtelenítés

Klinikánkon Pácienseink a leghatékonyabb és legmodernebb lézeres szőrtelenítést vehetik igénybe, amely során ALMA Soprano Titanium lézer segítségével érjük el a kívánt hatást, a selymes, puha, bársonyos és szőrtelen bőrt.

A TitanLight szőrtelenítési protokollnak hála elbúcsúzhatunk a borotvától, a nem kívánatos szőrszálaktól, a szőrtüszőgyulladástól és a szőrbenövéstől is. A test teljes területén végleg megszabadulhatunk a nem kívánatos szőrzettől, beleértve az arcodat és egyéb érzékeny területeket is. (A kezelés minimális fájdalommal jár.)

TitanLight protokoll: A 3 különböző berendezés a lézerfényt más-más módon és különböző mélységben juttatja a bőrbe, ezáltal minden szőrszál célzottan kapja meg a megfelelő energiát. A kezelés végleges, hiszen az egyszer elpusztított szőrtüszőből már csak pihék nőhetnek.

A kezelést megelőzően egy szakértői konzultációra hívjuk be a pácienset, ahol elkészítjük a bőrének megfelelő személyre szabott kezelési tervet.

Szinte minden bőrtípus és szőrvastagság esetén lehetséges a hatékony kezelés, a szabályozható energiaszinteknek köszönhetően.

A kezelések előtt 2 héttel (arc esetén 4 héttel) kerülni szükséges az erős napsugárzást és a szolárium használatát, illetve másfél hónappal a kezelés előtt el kell kezdeni az erősebb napfényvédő használatát a kezelendő testrészeken. A szőrtelenítést megelőző napon pedig kérjük leborotválni a kezelendő területet.

Az alkalmak között csak borotvával lehet szőrteleníteni, a lézeres szőrtelenítések között átlagosan 8 hétnek kell eltelnie. Ez az időtartam egyénenként eltérhet, a szőrnövekedés intenzitásától függően.