Morpheus - BodyTite - FaceTite: bőrrejuvenáló (bőrfiatalító) kezelések rádiófrekvenciával

Morpheus - BodyTite - FaceTite: bőrrejuvenáló (bőrfiatalító) kezelések rádiófrekvenciával

A BodyTite rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó és lipofil eszköz az arc és a test megújítására. A készülék szabadalmaztatott InMode Technology (RFAL – Radiofrequency Assisted Liposuction) technológiával rendelkezik, amely minimálisan invazív módon test- és arckontúrozást tesz lehetővé, mely eddig csak műtétekkel, szúrással, vágással volt elérhető, ideértve a dermisz háromdimenziós zsugorítását is.

BodyTite – zsírleszívás hosszú gyógyulási időszak nélkül

Az InMode rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívó (RFAL) BodyTite egy minimál-invazív arc- és testkontúrozó megoldás. Biztonságos és hatékony eljárás, amely jelentős esztétikai-optikai javulást kínál a betegeknek műtét nélkül. A készülékbe beépített védőmechanizmusok, ideértve a bőr és a zsír hőmérsékletének valós idejű mérését, az impedancia figyelését, az energia leállítását hanggal történő visszajelzéssel kísérve, mind mind hozzájárulnak a beteg biztonságához. Az eljárás szélesebb körben vonzza a betegeket, mivel nincs kimetszés, hegek és gyógyulási idõszak. Ez egy műtétet nem kívánó zsírleszívó megoldás fiatalabb betegek számára, akiknek még nincs szükségük súlyos bőrfeszesítésre.

A zsírleszívás még soha nem volt ilyen egyszerű az orvos számára, és ennyire biztonságos a beteg számára. A BodyTite példátlan eredményeket hoz a bőr természetes fiatalításának stimulálása révén. A BodyTite készülék egyidejűleg szívja le a bőr alatti zsírt és a kezelt a bőrfelszínt, amit 70 °C fokig melegíti. Ez serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését természetes úton. 6-12 hónap elteltével látható a bőr teljes megújulása, a kezelt terület feszesedése és a kezelt területen a zsír erőteljes csökkenése.

Az eljárás után nincs heg, sem szemmel látható maradandó nyomok. A gyógyulási idő viszonylag rövid – egy hét és 10 nap között, kórházi tartózkodásra nincs szükség. Közvetlenül a beavatkozás után a beteg hazatérhet a napi rutinjához.

A zsírleszívást és bőrfeszesítést a BodyTite segítségével helyi érzéstelenítés mellett könnyedén elvégezhető művelet. Egy beavatkozás körülbelül 40 perc és 1 óra közötti időtartamot von maga után. Az eljárás szigorúan csakis teljesen steril környezetben veheti kezdetét. Csak egyetlen eljárás szükséges a szemmel látható, drámai eredmény eléréséhez.

BodyTite:

 • Rádiófrekvenciával támogatott zsírleszívás / lipolízis.
 • A zsírszövet cseppfolyósítása és olvasztása.
 • A bőr feszesítés.
 • Az erek koagulációja (hemosztázis).
 • Nagy területek kezelése.
 • Az egész test kontúrozása.
 • FaceTite:

 • Eltávolítja a ráncokat és a finom vonalakat.
 • Az állkapocs, a periorbitális és a nasolabialis terület kialakítása, az alsó szemhéj és a homlok kezelése.
 • Nyaki kezelésre.
 • A test kis részeinek, például a kezek, a térd, a köldök kezelésére.