Plasztikai sebészet

A plasztikai sebészet kapcsolatban áll a sebész szakma valamennyi területével. Tankönyvi megfogalmazás szerint a veleszületett vagy szerzett szövethiány és működészavar kezelését végzi a plasztikai sebész.

A köznyelvben a plasztikai sebészetről beszélve leginkább az esztétikai sebészet jut az emberek eszébe, azonban nagyon fontos, hogy a plasztikai sebész helyreállító műtéteket is végez! Mindkét esetben fontos eredmény, hogy a páciens önbizalma, önbecsülése megnő, összhangba kerül az önmagáról kialakított kép és a valós megjelenés.

A plasztikai sebészet a funkció és a forma harmóniáját jelenti a sebészetben!

  • plasztikai sebészet

Mellplasztika

Egyik legnépszerűbb beavatkozás a mellplasztika, legyen szó nagyobbításról vagy kisebbítésről, esetleg a forma megváltoztatásáról.

Mellplasztika iránt érdeklődök...

Hasplasztika

Hasplasztikai műtétekkel kapcsolatban a nagyobb fogyások vagy szülés után megnyúlt bőr miatt fennálló esztétikai problémák miatt keresnek fel a páciensek.

Hasplasztika érdekel...

Zsírleszívás

Egyes helyeken akkor is maradnak felesleges zsírlerakódások, ha a páciens egészséges életmódot folytat és sportol. Ilyen esetekben hatékony eljárás lehet a zsírleszívás!

Zsírleszívásra van szükségem...

Szemhéjplasztika

Megereszkedett szemhéja már a mindennapjait is zavarja? Elnehezült a szemhéja, és szeretné visszakapni könnyedségét? Alsó és felső szemhéját egyaránt megfiatalíthatja.


Továbbiak a szemhéjplasztikáról...

Orrplasztika

Az orruk formájával sokan elégedetlenek, mások egyszerűen egészségügyi okokból operáltatják meg az orrukat. Talán ez az egyik legfeltűnőbb beavatkozás, hiszen az orr az arc közepén van.


Mit kell tudni az orrplasztikáról?

Fülplasztika

A fülek mérete vagy formája nemcsak a nőknél, de a férfiak esetében is vezethet önbizalomhiányhoz, frusztrációhoz. Ha szeretne ezen a problémán változtatni, forduljon hozzánk bizalommal!


Fülplasztikáról bővebben...

Arcplasztika

Megereszkedett a bőre, szeretné visszanyerni fiatalos megjelenését? Az arcplasztika során a bőr mélyebb rétegeiben is korrekciókat végzünk a tartósabb eredmény érdekében.

Arcplasztikán gondolkozom...

Intimplasztika

Korosodás részjelenségeként a nagy- és kisajkak veszítenek tónusukból, illetve terhesség után alakjuk változhat. Ezek korrekcióját intimplasztikának hívjuk.

Az intim plasztikai eljárásokról...

Karplasztika

Testsúlyváltozást követően kialakult, felsőruházat viselésében zavaró felkari bőr-zsír többlet eltávolítását értjük karplasztika alatt.

Karplasztikára van szükségem...

Bőrelváltozások

Jó- és rosszindulatú bőr, illetve bőr alatti elváltozások eltávolítása többnyire ambuláns beavatkozással történik. A legoptimálisabb műtéti metszés iránya, nagysága, illetve a műtéti heg minősége érdekében plasztikai műtéti technika szükséges.

Zavarnak az anyajegyeim, hegeim...

Beszéljenek a képek!

 

Megnézem az előtte-utána képeket...