Impresszum

A www.illessy.hu üzemeltetőjének (továbbiakban: Szolgáltató) adatai:

cég neve:

"HÁLÓ-MED" Korlátolt Felelősségű Társaság

székhelye:

4431 Nyíregyháza, Árnyas utca 2.

bankszámlaszáma:

MKB BANK Zrt. 10300002-27001949-00003285

e-mail címe:

info@illessy.hu

telefonszáma:

+36 70 424 43 00

Szolgáltató nyilvántartásba vételének adatai:

cégbejegyzés kelte és száma:

15-09-068586

adószáma:

13099859-2-15

képviseletére jogosult tisztségviselője:

Dr. Illéssy Rudolf / Illéssy Andrea

Engedélyek, bejelentések azonosítója:

ÁNTSZ engedély száma:

 510832

szervezeti egység azonosítója:

 001075172

Szakmai érdek-képviseleti szerv (kamara) megnevezése, azonosítója:

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézet

 

MOK

 

MST (Magyar Sebész Társaság)

MPHEST (Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság)

Szakmai felelősségbiztosítás:

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Kötvényszám: AHB876770245

Szakképzettség & fokozat megjelölése:

Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar

Diploma száma: 120-112/2008 DEOEC ÁOK

Általános sebész szakvizsga:

 1046/2014

Plasztikai sebész szakvizsga:

 31/2020

 

Tárhely szolgáltató és elérési adatai:

cég neve:

 DIMA Kft.

székhelye:

 4032 Debrecen, Békessy Béla u. 9. C. épület 3. em. 10.

webcíme:

 www.dima.hu

e-mail címe:

 info@dima.hu

telefonszáma:

 +36 52 322-131

 

A www.illessy.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, melyek alapos áttekintésének elmulasztása nem képezheti igényérvényesítés alapját. A Szolgáltató bármikor módosíthatja a weboldalt, valamint a használatára vonatkozó szabályokat és előírásokat. A módosításokat a Szolgáltató minden esetben megjeleníti a www.illessy.hu weboldalán, ezért kérjük, a használat során ellenőrizze ezeket. Amennyiben az említett változtatások megjelenítését követően továbbra is használja a weboldalt, azzal elfogadja az említett módosításokat. Ha bármilyen ezen weboldalra vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az erre a célra kijelölt – Kapcsolat menüpontban a „Panaszkezelés” – elérhetőségünkön keresztül.


Szerzői jogok

A www.illessy.hu weboldal teljes terjedelmében a Szolgáltató szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A www.illessy.hu weboldalon megjelenő információk nem minősülnek orvosi, szociális, pszichológiai vagy egyéb tanácsadásnak és nem helyettesítik az orvosi tanácsadást, éppen ezért a www.illessy.hu weboldalon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott magán vagy üzleti döntésekből eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A www.illessy.hu weboldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A www.illessy.hu weboldalon található fotók, képek, videók és azok elrendezése is a Szolgáltató kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A www.illessy.hu weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.

A www.illessy.hu domain név szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak és kizárólag a Szolgáltató jogosult. A www.illessy.hu weboldalon található tartalmak használatához minden esetben a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.
 

WEBOLDAL HASZNÁLATA

A www.illessy.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja a Szolgáltató jelen tájékoztatójában foglalt feltételeket. A Szolgáltató megtesz minden ésszerű erőfeszítést annak érdekében, hogy a weboldalon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek, azonban az esetleges pontatlan adatközlésből eredő károkért nem felel. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Szolgáltató kifejezetten kizárja. Az Ön felelőssége, hogy minden szükséges óvintézkedést megtegyen annak érdekében, hogy a www.illessy.hu weboldalról Ön által elért bármely tartalom vírusmentes legyen.
 

HIVATKOZÁSOK

A www.illessy.hu weboldal más felek által működtetett weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A hivatkozott weboldalak nem a Szolgáltató irányítása alatt állnak, és a Szolgáltató nem vállal felelősséget a www.illessy.hu weboldalhoz kapcsolt más internetes oldalon elérhető tartalmak tekintetében. Az említett hivatkozások nem minősülnek a Szolgáltató általi hallgatólagos jóváhagyásnak bármely más oldalon található anyagra vonatkozóan, és a Szolgáltató elutasít minden felelősséget az ezen hivatkozott weboldalak Ön által történő elérését illetően. A Szolgáltató az Ön kényelme érdekében hivatkozásokat biztosít egyéb internetes oldalakhoz, a jelen weboldalhoz linkelt bármely más internetes oldalt azonban csak saját felelősségére nyisson meg.