Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Az ember természetes vágya, hogy fiatalságát, bőrének frissességét sokáig meg tudja őrizni. Azonban az életvitelből fakadó káros tényezők -  amilyen a hirtelen fogyás vagy a dohányzás - a bőr természetes öregedési folyamatait felerősítik. Ezek a folyamatok esztétikai kezelésekkel időben eltolhatóak!

Ha szeretné visszanyerni fiatalos arcvonásait, karakteresebb arckontúrra és kisimultabb bőrre vágyik, akkor a hyaluronsavas ráncfeltöltés megoldást jelenthet!

  • hialuronsavas ráncfeltöltés

Ránctalanítás

A ráncokat 3 típusba sorolhatjuk:

  1. finom vonalak
  2. ráncok
  3. mély redők

ránctalanítás során a ránc típusa határozza meg, hogy milyen kezelést alkalmazunk.

finom vonalak kezelésére leginkább a kozmetikai kezelések, arcfiatalító eljárások alkalmasak (lézer, plasmage, HIFU, rádiófrekvencia).

A jól látható ráncok eltüntetése főként térfogatnövelő, volumenpótló anyagok használatával (például hyaluronsav) lehetséges.

A mély redők eltüntetéséhez, korrigálásához egyes esetekben már plasztikai sebészeti beavatkozásra van szükség.

Ránctalanító kezelés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés egy természetes anyaggal történő ránctalanító kezelés, amely segít az arc bőrének rejuvenációjában (bőrfiatalítás).

Amikor az arc zsírkompartmentjei (rekeszei) veszítenek térfogatukból, volumenükből, akkor a ráncosodás mértéke fokozódik. A bőr ráncosodásával mindig szomorúbb, fáradtabb látszatot kelt az arc.

A természetesség, frissesség helyreállításához töltőanyagokat használhatunk, így akár éveket fiatalodhat az arc.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés menete

A hyaluronsavas ráncfeltöltés nem műtéti beavatkozás, ezért a kezelést követően a páciens lábadozási időszak nélkül folytathatja a mindennapjait, mindössze néhány apró szabályt kell betartani egy kis ideig. Konzultáció során ülő helyzetben bejelöljük a pácienst zavaró kontúrhiányokat, illetve azokat a pontokat, mellyel az arc emelése kivitelezhető ("liquid facelift"). Természetes arckarakter kialakítására törekszünk kezeléseink során  a fokozatosság elvének betartásával!

Érzéstelenítést köetően a hyaluronsavat a fertőtlenített bőr alá juttatjuk vékony tű vagy kanül segítségével. A bejuttatott anyag még egyenletesebb eloszlatása érdekében finom, masszírozó mozdulatokkal segítjük a terülést. A teljes művelet konzultációval együtt mindössze 30 percet vesz igénybe. 

Megnézem az eddigi kezelésekről készült képeket

Előtte-utána képek

Ezt szeretném!

 

Jelentkezem konzultációra

Még nem határoztam el magam, tovább tájékozódom a lehetőségeimről...

Esztétikai kezelések

Milyen ráncok kezelhetőek ráncfeltöltéssel?
Mi a hyaluronsav?