Almenü

Garancia

Az esztétikai kezelések során csakis prémium minőségű anyagokkal dolgozom!

Minden általam használt implantátumnak (töltőanyag, protézis) gyártási száma (LOT) van, ami alapján visszakereshető az eredete, illetve rögzítésre kerül a kezelések alkalmával, hogy kinél, mikor, hol és milyen mennyiségben kerültek felhasználásra.

Az anyagok FDA számmal is rendelkeznek. (FDA: Food and Drug Administration, azaz az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer engedélyeztetési Hivatal) Az Egyesült Államokban az FDA engedélye nélkül egyetlen élelmiszer és egészségügyi termék sem kerülhet forgalomba. Ma a világ legszigorúbb minőségi rendszerével a Food and Drug Administration rendelkezik. Az FDA tanúsítvány megszerzése egy termék számára hatalmas presztízskérdést jelent, illetve biztonságot nyújt felhasználója számára!

Pácienseink követése kezelőlapok (orvosnál marad) és kezelési naplók (páciens kapja) segítségével történik, így pontosan nyomon követhető, hogy a kezelések között eltelt időben hogyan reagált a szervezet a kezelésre (esztétikai kezeléseknél).

Fontos számomra az alkalmazott idegen anyagok eredetének és összetételének ismerete, illetve a termék gyártója által adott garancia.

  • kezelőlapok